Standbeeld Hertogin

Dit Levend Standbeeld van de Hertogin laat de 18de eeuw weer even leven!

Biografie Standbeeld Hertogin

Georgiana is een glamoureuze jongedame die opgroeit in de tweede helft van de 18e eeuw. Ze staat bekend als de meest fascinerende hertogin van haar tijd die zich aan de top van de sociale ladder bevindt. Op 17-jarige leeftijd trouwt ze met de hertog van Devonshire. Hij is enkel geïnteresseerd in het nageslacht dat ze hem kan bieden, van liefde is absoluut geen sprake. Hoewel Georgiana nog een greintje hoop heeft op romantiek in het huwelijk, houdt de hertog zich enkel bezig met het verleiden van de dienstmeiden.

Georgiana brengt haar dagen door met het organiseren van memorabele feesten en vermaakt mensen die zich aan de top van de sociale ladder en welvaart bevinden. Nu komt deze charmante hertogin rechtstreeks uit de 18e eeuw om haar publiek te laten genieten van de schoonheid van toen!

Wilt u een boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld Hertogin Georgiana? Neem geheel vrijblijvend contact op ons op, wij informeren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden van Levend Standbeeld Hertogin Georgiana.

Tijdsduur
2, 3, 4 x 40 minuten
Prijsindicatie
< € 500

Offerte aanvragen

Laat dit veld leeg:

Liever even iemand spreken?
Bel 0495 548876

Copyright 2019 AnnieMatie - Algemene voorwaarden - Website door Bonsai media