Engels Moorddiner

Wie heeft de lord vermoord?

Biografie Engels Moorddiner

“Beleef een onvergetelijke avond vol mysterie en spanning tijdens ons Engels Moorddiner!”
Stap terug in de tijd naar het jaar 1933, toen een vredig stadje in het noorden van Engeland op zijn grondvesten schudde door de brute moord op niemand minder dan de welgestelde shampoomagnaat, Lord Dandruff. Deze excentrieke, doch steenrijke heer had door de jaren heen talloze vijanden verzameld in de meedogenloze zakenwereld. Het nieuws van zijn dood kwam dan ook niet als een totale verrassing voor velen. Toch zijn er geruchten onder vermeende getuigen die beweren dat er meer aan de hand is dan slechts een zakelijk conflict. Zou het kunnen dat de dader zich schuilhoudt binnen de kringen van zijn eigen familie?

Inspecteur André Lon roept uw hulp in om de waarheid achter deze mysterieuze moord te ontrafelen. Bereid u voor op een avond vol intriges, verrassende wendingen en verborgen geheimen. Terwijl u zich een weg baant door het labyrinth van verdachtmakingen en complotten, zou het zomaar kunnen dat er nog meer slachtoffers vallen. Durft u de uitdaging aan om samen met ons de dader te ontmaskeren?

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze Engelse Dry-your-tears-party, een unieke belevenis die u nog lang zal bijblijven. Sluit u aan bij ons gerenommeerde Engels Moorddiner en dompel uzelf onder in een wereld van spanning en mysterie. Reserveer snel uw plek voor deze buitengewone avond vol intriges en ontdek zelf waarom onze gasten keer op keer terugkeren voor deze onvergetelijke ervaring!

Duur: 3u30
Max. 75 personen (zittend in 1 ruimte)

Tijdsduur
3.5 uur
Prijsindicatie
€ 1.000 - € 2.000
PDF

Offerte aanvragen

Laat dit veld leeg:

Liever even iemand spreken?
Bel 0495 548876

Copyright 2019 AnnieMatie - Algemene voorwaarden - Website door Bonsai media