Artiestenbureau Anniematie

Uiteraard boekt ons artiestenbureau ieder gewenste artiest voor u, maar wij denken ook graag mee. Door originele ideeën en praktische oplossingen aan te dragen boekt u de best passende artiest.

Door onze expertise, jarenlange ervaring en het grote netwerk zijn wij in staat scherpe tarieven te hanteren en waterdichte contracten op te stellen. Met artiesten, waaronder ook de bekende namen, hebben wij duidelijke afspraken gemaakt, zodat deze bij ons voor hetzelfde honorarium te boeken als rechtstreeks bij de artiest of zaakwaarnemer. Zaken doen met artiestenbureau  AnnieMatie betekent altijd precies weten waar u financieel aan toe bent!

De gezichten achter AnnieMatie

De eigenaren Bjorn Wijnands en Margje Meindersma runnen samen het artiestenbureau met veel passie en toewijding. Bjorn en Margje staan al meer dan twintig jaar zelf op de planken. Beide weten als professionals dus precies waarover ze praten en houden rekening met elk detail. AnnieMatie houdt de lijnen met zijn artiesten en klanten kort en kan daardoor altijd snel schakelen. Zaken doen met AnnieMatie staat voor zorgeloze zekerheid. Als u zeker van uw zaak wilt zijn, doet u er goed aan vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Daarom Anniematie!

  • Entertainment voor jong en oud
  • 20 jaar ervaring en dat merk je
  • Professionele acts

Liever even iemand spreken?
Bel 0495 548876

Copyright 2019 AnnieMatie - Algemene voorwaarden - Website door Bonsai media