Poppendokter en pietje Pablo

Volijke kindershow met liedjes en veel interactie!

Biografie Poppendokter en pietje Pablo

Poppendokter en pietje Pablo: Sinterklaas is weer in het land en dat betekent altijd veel werk voor de poppendokter. Kapotte poppen worden naar hem gebracht om te repareren en dat doet hij natuurlijk vol overgave. Dit jaar komt pietje Pablo verdrietig naar hem toe… met haar lievelingspopje. Dat is kapot is en houdt haar nu wakker. Hopelijk kunnen de kinderen de poppendokter helpen om dit popje te repareren voordat het pakjesavond is.

Een gezellige voorstelling waarbij ieder kind zijn eigen lievelingsknuffel mag meebrengen. Er worden allerlei liedjes gezongen en telkens worden er kinderen uit het publiek gehaald die even mee kunnen doen met het verhaal. Uiteindelijk hopen we dat alles goed komt en kunnen we met z’n allen Sinterklaas “binnen-zingen.”

Sinterklaas brengt altijd vreugde en gezelligheid met zich mee, maar soms gaan dingen niet helemaal volgens plan. Gelukkig staat de poppendokter klaar om te helpen en met de hulp van de kinderen kunnen we ervoor zorgen dat ook pietje Pablo weer met een gerust hart kan slapen.

Mis deze unieke voorstelling niet! Een interactieve ervaring waarbij de kinderen niet alleen kunnen genieten van een spannend verhaal, maar ook actief kunnen deelnemen aan het reparatieproces van het lievelingspopje van pietje Pablo. Kom samen met je knuffelvriendjes en maak er een onvergetelijke middag van!

Tijdsduur
45 minuten
Prijsindicatie
€ 500 - € 1.000
PDF

Offerte aanvragen

Laat dit veld leeg:

Liever even iemand spreken?
Bel 0495 548876

Copyright 2019 AnnieMatie - Algemene voorwaarden - Website door Bonsai media