Sonny Sinay

Sonny Sinay is een artiest in elke vezel van zijn lichaam. Als winnaar van The Voice Radio bij Edwin Evers op radio 538 en zijn deelname aan seizoen 4 van The Voice of Holland heeft Sonny veel bekendheid gekregen.

Biografie Sonny Sinay

Sonny Sinay is een artiest in elke vezel van zijn lichaam. Met zijn enorme stembereik kan hij elke song aan en met zijn geheel eigen maar doch zeer herkenbare stemgeluid behoort Sonny Sinay al een aantal jaren tot de betere zangers van Nederland. Zijn extraverte vertoning en energie op het podium maken Sonny tot een rasentertainer!

In 2013 won Sonny The Voice Radio bij Edwin Evers op radio 538. Een talentenjacht winnen waarbij je echt alleen op je stem wordt beoordeeld, een droom werd voor Sonny werkelijkheid. Als winnaar mocht Sonny onder andere optreden voor 17.000 mensen in een uitverkocht Ziggodome. Met het winnen van The Voice Radio kreeg hij ook een plek in The Blind auditions van The Voice of Holland 4. Hier liet hij 4 stoelen draaien en kwam hij uiteindelijk in team Ilse de Lange tot aan the battles. Het winnen van The Voice Radio en zijn deelname aan The Voice of Holland hebben Sonny’s carrière een boost gegeven.

In Juni 2015 heeft Sonny via de Smule app een duet gezongen met zangeres Jessie J. deze is viral gegaan op Facebook en de views op Facebook en YouTube zijn nu al gestegen naar boven de 1.510.400 views. Inmiddels staat Sonny,  voor het tweede seizoen, wekelijks met Dinnershow Pandora op de planken in Studio 21 te Hilversum.

Naast de shows in Studio 21 is Sonny ook solo te boeken, hij maakt van zijn optreden een ware beleving door het publiek te raken met zijn overtreffelijke stemgeluid. In zijn repertoire zitten nummers van onder andere Bruno Mars, Waylon, Stevie Wonder & Alain Clark. Sonny Sinay boeken? Voor meer informatie of een vrijblijvende optie op Sonny Sinay staan wij u graag te woord!

 

Tijdsduur
1 x 30 minuten
Prijsindicatie
€ 500 - € 1.000
PDF

Offerte aanvragen

Laat dit veld leeg:

Liever even iemand spreken?
Bel 0495 548876

Copyright 2019 AnnieMatie - Algemene voorwaarden - Website door Bonsai media