Superhelden show

Mega Maarten Pieter is een superheld die wel weet dat hij hele bijzondere dingen kan, maar nog niet wat deze dan precies zijn

Biografie Superhelden show

Welkom bij de Superhelden Show met Mega Maarten Pieter! Deze spectaculaire voorstelling staat garant voor een onvergetelijke ervaring vol spanning, avontuur en magie. Mega Maarten Pieter is geen gewone superheld; hij weet dat hij iets bijzonders in zich heeft.

Voordat we van start kunnen gaan, hebben we echter wat hulp nodig van enkele snelle en sterke mensen uit het publiek. Samen met de kinderen doen we een stevige warming-up om te testen of iedereen klaar is voor het avontuur dat komen gaat.

Wat deze superheld extra bijzonder maakt, is zijn afkomst. Zijn vader is de broer van de achternicht van Superman, terwijl zijn moeder de dochter is van Super de Boer. Met zo’n stamboom is het geen verrassing dat Mega Maarten Pieter beschikt over buitengewone krachten.

Maar wat voor superkrachten heeft hij precies? En als je zou mogen kiezen, welke superkracht zou jij dan willen hebben? Dit vormt de start van een reeks vreemde gebeurtenissen waarin we samen met Mega Maarten Pieter ontdekken welke krachten hij allemaal bezit.

Het blijkt dat zijn superkrachten niet alleen buitengewoon zijn, maar zelfs magisch! Nu is het alleen nog wachten op een nieuwe outfit en dan kan de show echt beginnen.

Samen met het publiek creëren we een magische Superhelden Show waarin de grenzen van verbeelding en realiteit vervagen. Beleef een avontuur vol verwondering en laat je meevoeren door de betoverende wereld van Mega Maarten Pieter en zijn bijzondere krachten. Mis deze unieke ervaring niet!

Tijdsduur
45 minuten
Prijsindicatie
< € 500
PDF

Offerte aanvragen

Laat dit veld leeg:

Liever even iemand spreken?
Bel 0495 548876

Copyright 2019 AnnieMatie - Algemene voorwaarden - Website door Bonsai media