Clown Piet Sinterklaasshow

Super gezellig en interactieve show van clown onder de pieten!

Biografie Clown Piet Sinterklaasshow

Stap binnen in de betoverende wereld van de Clown Piet Sinterklaasshow, waar spanning, magie en plezier samenkomen om van jouw Sinterklaasfeest tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken! Voordat sinterklaas zelf arriveert, neemt Clown Piet Watzegu de kinderen mee op een spannende reis vol magie en verrassingen. Met haar toverkunsten laat ze de kinderen versteld staan terwijl ze pepernoten tevoorschijn tovert, kleurplaten betoverend inkleurt voor Sinterklaas en nog veel meer! Maar om alles tot een goed einde te brengen, roept ze de hulp in van de kinderen, die maar al te graag meedoen aan het spektakel.

Deze gezellige show is niet zomaar een voorstelling, het is een avontuur van maar liefst 45 minuten. Naast de betoverende goocheltrucs van Clown Piet, worden de kinderen ook uitgenodigd om samen met haar een leuke dans te doen en deel te nemen aan verschillende spelletjes. Zo worden ze perfect voorbereid op de komst van Sinterklaas en heerst er een gezellige en feestelijke sfeer.

De Clown Piet Sinterklaasshow zit boordevol interactie, betoverende goocheltrucs, vrolijke dansplezier en natuurlijk strooigoed! Het is een feestelijke ervaring die niet alleen de kinderen, maar ook de volwassenen nog lang zal bijblijven. Het is dé manier om jouw Sinterklaasviering een magische en vrolijke touch te geven en ervoor te zorgen dat iedereen met een grote glimlach huiswaarts keert.

Maak van jouw Sinterklaasfeest een spectaculair spektakel met de Clown Piet Sinterklaasshow! Boek vandaag nog deze sprankelende voorstelling en geef de kinderen een onvergetelijke ervaring vol magie, plezier en verrassingen. Mis deze kans niet om jouw feest tot een waar hoogtepunt te maken!

Tijdsduur
45 minuten
Prijsindicatie
< € 500
PDF

Offerte aanvragen

Laat dit veld leeg:

Liever even iemand spreken?
Bel 0495 548876

Copyright 2019 AnnieMatie - Algemene voorwaarden - Website door Bonsai media