Kabouters Mops & Totem

Deze kabouters presenteren een humoristische straattheater act welke visueel tot de verbeelding spreekt.

Biografie Kabouters Mops & Totem

Mops & Totem zijn twee kabouters, de ene een echte zakenman en de ander een in hart en nieren geboren mijnwerker, die een humoristische act presenteren welke visueel tot de verbeelding spreekt. 

Vanuit het verre Diamantia komen Mops & Totem naar Nederland met een missie! Mops & Totem willen iedereen om hulp vragen om de door hun meegebrachte schatkist te openen. In Diamantia heeft iedereen het geprobeerd, maar tevergeefs. Met de schatkist lopen Mops & Totem rond op zoek naar de juiste personen die sterk genoeg zijn. Maar is het wel de kracht van spieren die Mops & Totem zal helpen bij het openen van de schatkist?

Met een interactieve act zullen Mops & Totem gasten uitnodigen om te helpen. Wanneer het lukt om de schatkist te openen, zullen Mops & Totem de inhoud van de schatkist ook delen met iedereen die geholpen heeft! Daarna wordt de schatkist gesloten en zullen Mops & Totem weer op pad gaan.

Deze act is mobiel en daardoor zowel binnen als buiten uitvoerbaar. De inhoud van de schat kan naar wens worden aangepast, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tijdsduur
2, 3, of 4 x 30 min.
Prijsindicatie
< € 500
PDF

Offerte aanvragen

Laat dit veld leeg:

Liever even iemand spreken?
Bel 0495 548876

Neem ook eens een kijkje bij
Copyright 2019 AnnieMatie - Algemene voorwaarden - Website door Bonsai media